Hoofdpagina: verschil tussen versies

Uit ZaaksysteemWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Documentatie van nieuwe functionaliteiten)
(Documentatie van nieuwe functionaliteiten)
Regel 13: Regel 13:
  
 
<b>April release 2016:</b><br>
 
<b>April release 2016:</b><br>
In de 'April release 2016' is de vormgeving van het dashboard en het zaakdossier herschreven en daarom is de documentatie op deze wiki ook herschreven. De documentatie van de oude vormgeving is tijdelijk beschikbaar gemaakt op een oude wiki: [http://wiki-old.zaaksysteem.nl/Hoofdpagina Wiki: Januari release 2016], zodat deze gebruikt kan worden tot 'April release 2016' gereleased wordt en tot het oude zaakdossier niet meer beschikbaar zal zijn.
+
In de 'April release 2016' is de vormgeving van het dashboard en het zaakdossier herschreven en daarom is de documentatie op deze wiki ook herschreven. De documentatie van de oude vormgeving is tijdelijk beschikbaar gemaakt op een oude wiki, zodat deze gebruikt kan worden tot 'April release 2016' gereleased wordt en tot het oude zaakdossier niet meer beschikbaar zal zijn: [http://wiki-old.zaaksysteem.nl/Hoofdpagina Wiki: Januari release 2016]
 
|}
 
|}
  

Versie van 15 apr 2016 om 11:10

Zaaksysteem.nl is een oplossing voor gemeenten om de dienstverlening te verbeteren. Het biedt functionaliteit voor burgers en medewerkers om zaken af te handelen vanuit huis, in het KCC of in de backoffice. In deze wiki laten we zien hoe het zaaksysteem werkt.

De belangrijkste onderwerpen zijn vermeld in het menu aan de linkerzijde. Hieronder een overzicht van alle zaaksysteempaginas en functionaliteiten.

Meer informatie

Neem contact op met de Servicedesk om feedback te geven over deze wiki, gebruikersvragen te stellen, bugs te melden en wijzigingsverzoeken in te dienen.

Documentatie van nieuwe functionaliteiten

Alle functionaliteiten die op deze wiki staan beschreven zijn tenminste opgeleverd op de Quarterly-omgeving. Het kan zijn dat een functionaliteit nog niet beschikbaar is op de acceptatie- of productieomgeving. Twijfel je of een functionaliteit op een acceptatie- of productieomgeving te gebruiken is, open dan de meest recente Releasenotes om na te gaan op welke omgevingen de functionaliteit is opgeleverd. Wordt de functionaliteit niet vermeld in de meest recente releasenotes, dan mag je ervan uitgaan dat deze ook op de acceptatie- en productieomgeving beschikbaar is.

April release 2016:
In de 'April release 2016' is de vormgeving van het dashboard en het zaakdossier herschreven en daarom is de documentatie op deze wiki ook herschreven. De documentatie van de oude vormgeving is tijdelijk beschikbaar gemaakt op een oude wiki, zodat deze gebruikt kan worden tot 'April release 2016' gereleased wordt en tot het oude zaakdossier niet meer beschikbaar zal zijn: Wiki: Januari release 2016

Gebruikers

Dashboard Zaakdossier Andere belangrijke functionaliteiten Zie ook

Beheerders

Zaaksysteembeheer Catalogus Zaaktypebeheer Zie ook

Klanten

Webformulier Persoonlijke internetpagina
 • Inloggen
 • Contactgegevens
 • Captcha
 • Later opslaan
 • Uitloggen
 • Internetkassa
 • Webrichtlijnen

Klanten van Mintlab B.V.

Servicedesk Release Systeem Zie ook
 • Wiki feedback
 • Gebruikersvraag
 • Incident
 • Wijzigingsverzoek